Certificaten en prijzen

Kinderen in het Nederlands Openluchtmuseum

Met kinderen

Uit in Arnhem? Bezoek het Openluchtmuseum voor het leukste dagje weg!

Ben je op zoek naar een uitje in Arnhem en omgeving? Leden van de ANWB raden het Openluchtmuseum in Arnhem aan. Jaarlijks worden we genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland, een hele eer. Het meer dan 60 voetbalvelden grote museum is een ideaal uitje voor jong en oud waar voor iedereen een hele dag wat te doen is. Met recht het leukste dagje weg met de kinderen!

Prijzen en certificaten rij2

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2017

In 2017 kregen we van TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid, met dank aan uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor.

CBF

CBF Erkenning

Het CBF beoordeelt het museum op de onderdelen: bestuur, beleid, fondsenwerving, voorlichting en communicatie, besteding van de middelen, verslaglegging en verantwoording.

ANWB

Land van ANWB

In 2012 werd het Openluchtmuseum verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. In 2014 en 2015 werden wij genomineerd voor Leukste Uitje van Nederland door het Land van ANWB.