Ontdek het Openluchtmuseum

Ontdek het Openluchtmuseum

Openingstijden en agenda

Bekijk de openingstijden en de agenda van het Openluchtmuseum. Zo sta je nooit voor een dichte deur en ben je op de hoogte van alle bijzondere activiteiten en evenementen.

Vlot Paltrokmolen

Prijzen en tickets

Bekijk hier alle actuele prijzen voor bijvoorbeeld dagkaarten en parkeerkaarten. Of koop direct online tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Activiteiten

Activiteiten

In het Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven. In de zomer en winter zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Kom kijken of doe mee!

Plattegrond

Plattegrond

Op de plattegrond van het Openluchtmuseum zie je een overzicht van het museumpark.

Met kinderen

Met kinderen

Kies uit de vele activiteiten speciaal voor kinderen. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem!

Gruwelijk Lekker

Gruwelijk Lekker

Sommige nu onbekende smaken waren ooit heel gangbaar. Andere smaken zij nu juist heel gewoon, maar sinds wanneer? En waar komen ze vandaan?

Eten en drinken

Eten en drinken

Je kunt op verschillende locaties in het Nederlands Openluchtmuseum een kopje koffie drinken of (uitgebreid) lunchen en dineren.

Bezoek met beperking

Bezoek met beperking

Er is voor iedereen wat te beleven in het Openluchtmuseum. Het museumpark en de historische gebouwen zijn ook te bereiken voor bezoekers in een rolstoel.